Prekės

KOKIOS PROCEDŪROS DĖKA GALIMA LABAI ILGAI IŠSAUGOTI VEIDO GROŽĮ?

https://www.pexels.com/photo/woman-in-teal-scrub-suit-holding-injection-3952379

Kad oda gerai atrodytų ir būtų malonu į ją žiūrėti, jai turi netrūkti drėgmės ir skaistumui palaikyti reikalingų medžiagų – hialurono rūgšties, įvairių vitaminų, mineralų ir mikroelementų, kitų veikliųjų medžiagų. Jei oda ima raukšlėtis, prarasti sveiką išvaizdą ir sausėti, tada pats laikas imtis mezoterapijos procedūros.

Kaip apibūdinama mezoterapijos procedūros?

Mezoterapija – tai odos būklę gerinanti procedūra. Ji taikoma dvejopai – invaziniu arba neinvaziniu būdu. Neinvazinės mezoterapijos procedūros metu naudingųjų preparatų mišiniai į gilesnius odos sluoksnius nukreipiami specialiais aparatais, tada nėra pažeidžiamas odos vientisumas.

Tuo tikslu yra naudojamas ultragarsas, jonoforezė arba elektroporacija. O invazinės mezoterapijos procedūros metu į problemines odos vietas šie naudingųjų medžiagų preparatai švirkščiami adata.

Kada yra reikalingos mezoterapijos procedūros?

Mezoterapijos procedūros yra taikomos kaip odos senėjimo profilaktika, kaip randų likusių po aknės gydymo būdas. Jos padeda ir tada kai reikia šalinti odos pakitimus atsiradusius po celiulito, riebalų sankaupų nusiurbimo.

Jomis gydomos strijos, pakitusi paakių oda, plaukų slinkimas. Šios procedūros prisideda prie odos drėkinimo bei laisvųjų radikalų neutralizavimo. Jos reikia visur, kur norisi pakeisti odos būklę – ne tik veido, galvos, bet ir dekoltė, pilvo, šlaunų ir rankų srityse.

Koks amžius yra tinkamiausias mezoterapijos procedūrai?

Mezoterapijos procedūrai nėra nustatyta konkretaus amžiaus cenzo. Šios procedūros gali būti taikomos ne tik vyresnio amžiaus žmonėms, bet ir paaugliams. O šiaip, turint omenyje raukšlių šalinimą, mezoterapija gali būti naudinga nuo dvidešimt penkerių metų, jeigu tam yra poreikis.

Įprastai ja dažniausiai pradedama naudotis nuo keturiasdešimties metų. Veido grožio procedūras atlieka internetinė įmonė: https://vskinbeauty.lt/paslaugos/injekcijos-ir-veido-formavimas/mezoterapija/.

Ko negalima daryti pirmąją parą po mezoterapijos procedūros?

Nors mezoterapijos procedūrą galima atlikti bet kuriuo metų laiku, nepriklausomai nuo saulės aktyvumo, vis dėlto, anot medikų, pirmąsias dvidešimt keturias valandas po jos geriau privengti tiesioginių saulės spindulių, nesilankyti soliariume, nesiimti rimtesnės fizinės veiklos.

Taip pat reikia nenaudoti kosmetikos priemonių, nesikaitinti pirtyse, netrinti ir nekasyti odos plotų, kur buvo atlikta ši procedūra. Be to, reikia susilaikyti nuo aštrių maisto produktų, nes jie labai aktyvina kraujotaką, kas lemia kraujagyslių plėtimąsi.